Inga produkter i varukorgen

Om oss 

DESIGN EXTERNAL

 

Design External är en svensk E-handlare med bas i Vetlanda i djupaste Småland. Vår vision är att bli en ledande e-handel i Europa när det gäller högkvalitativa och designade utomhusprodukter för villa och hem. Vi vill vara en inspirationskälla där kunden verkligen känner sig i fokus. En e-handel där det inte finns tusentals liknande produkter utan istället ett väl utvalt sortiment av kvalitetsprodukter.  

Vilka är vi bakom Design External?

Vi är tre delägare med olika bakgrunder inom tillverkande industri, e-handel och affärsutveckling som helt enkelt tyckte att det saknades en riktigt bra
e-handel med designade villaprodukter av högsta kvalitet som främsta inriktning. Hos oss på Design External hittar du därför attraktiva produkter,
väl utvalda, från både kända men också mindre kända tillverkare från hela världen.

När du handlar hos oss kan du därför känna dig trygg med att vi lägger lika stor vikt vid den personliga servicen som på våra produkter. När man bygger hus och renoverar blir det lättare och roligare om man på ett enkelt och bekvämt sätt kan få handfasta tips, råd eller inspiration av någon som verkligen vill – och har tid – att hjälpa.

Har du en fråga om ditt bygge är du välkommen att prata med någon av våra rådgivare och om du vill förtydliga något under dialogen tar vi jättegärna emot bilder. Då ser vi vad du menar och kan tillsammans komma fram till den bästa lösningen för er.


Varmt Välkommen