Inga produkter i varukorgen

Porch Hipped B=4000mm D=2000mm Svart (RAL:9011) Förberedd för träundertak


Porch Hipped är Designtaks valmade verandatak som är extremt stilfullt och passar er som önskar ett elegant tak över er entré eller uteplats.

Med sin valmade form är detta en riktigt klassiker av verandatak och som ger ett extremt stilfullt utseende.

Med ett snyggt falsat plåttak så ser detta mycket exklusivt och arbetat ut.


  • Leveranstid: 20 arbetsdagar
47 917 kr

Porch Hipped är Designtaks valmade verandatak som är extremt stilfullt och passar er som önskar ett elegant tak över er entré eller uteplats.

Med sin valmade form är detta en riktigt klassiker av verandatak och som ger ett extremt stilfullt utseende. Med ett snyggt falsat plåttak så ser detta mycket exklusivt och arbetat ut. Stommen består av en helsvetsad robust aluminiumkonstruktion. Tack vare sin konstruktion så blir detta verandatak mer slimmat än de som traditionellt är byggda i trä. Detta verandatak finns i tre olika bredder från fyra till sex meter och med ett djup på 2m. Vattenavrinningen sker här genom en traditionell halvrund hängränna där ni själva väljer på vilken sida vattnet ska avledas åt. Undertak är i vit slät aluminiumplåt eller så köper man verandataket utan och monterar själv undertak i träpanel. Ledspotlights finns som tillval när ni önskar en rejält upplyst entré.
Stolpar säljs separat per styck och finns vitmålade eller i tryckt virke. Kapas själv i önskad längd (levereras i tre meters längd). Observera att sexmeters modellen kräver stolpar.

Fri Frakt!

Specifikation
Färg Svart
Bredd 4000mm
Djup 2000mm
Material Plåt
Garanti 5 År

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Vad har ni för returvillkor?
Om du har en reklamation på våra produkter ska du alltid kontakta oss först. Antingen via mail eller telefon. 

Hur snabbt får jag svar?
Vi svarar i regel omgående. I semestertider kan det dröja upp till en timme.

När levereras mina varor?
Vid varje produkt står det hur lång tid det tar innan din vara levereras till dig. Känner du dig osäker är du alltid välkommen att kontakta oss.